Tags Posts tagged with "Lleshaj i përhumbur”"

Tag: Lleshaj i përhumbur”

Braho i lagur, Lleshaj i përhumbur”, si u shfaqën deputetët dhe...

Kuvendi i Shqipërisë po shqyrton sot në seancën plenare projektligjin “Për miratimin e buxhetit faktik për vitin 2018”. Gjithashtu, sot në Kuvend shqyrtohet edhe projektligji...