Tags Posts tagged with "Lindën jashtë martese"

Tag: Lindën jashtë martese

Lindën jashtë martese, por lanë gjurmë në histori, nga Leonardo Da...

Nga Carly Silver   Pavarësisht këshillave të klerit ndaj mbretërve dhe përfaqësuesve të aristokracisë, për të qenë seksualisht të përmbajtur dhe besnikë në martesat e tyre,...