Tags Posts tagged with "LGBT ‘sfidon” opozitën….parada jonë më 13 maj"

Tag: LGBT ‘sfidon” opozitën….parada jonë më 13 maj

LGBT ‘sfidon” opozitën….parada jonë më 13 maj

Aleanca LGBT dhe Pro LGBT bëjnë të ditur se parada me biçikleta e planifikuar për datën 13 Maj do të zhvillohet sipas parashikimeve pavarësisht...