Tags Posts tagged with "Letra e Umberto Ecos që bëri xhiron e botës: I dashur nipi im"

Tag: Letra e Umberto Ecos që bëri xhiron e botës: I dashur nipi im

Letra e Umberto Ecos që bëri xhiron e botës: I dashur...

TIRANË– Dakord, kjo nuk mund të bëhet vetëm me libra dhe revista, bëhet fare mirë edhe në Internet.   I cili duhet përdorur jo vetëm për...