Tags Posts tagged with "le të bëhet gati"

Tag: le të bëhet gati

Trump në Twitter: Kim Jong është budallë, le të bëhet gati

Presidenti i SHBA-ve, Donald Trump ka vazhduar me luftën e ashpër verbale me liderin e Koresë së Veriut, Kim Jong Un dhe e ka...