Tags Posts tagged with "Ky njeri punon në qendrën e uraganëve dhe ajo që thotë për Irman është e frikshme"

Tag: Ky njeri punon në qendrën e uraganëve dhe ajo që thotë për Irman është e frikshme

Ky njeri punon në qendrën e uraganëve dhe ajo që thotë...

Vetëm pak ditë pasi Uragani Harvey derdhi reshje rekord në Hjuston, Teksas dhe në zonën përreth – duke dëmtuar dhjetëra mijëra shtëpi dhe duke...