Tags Posts tagged with "Ky mantel është trendi i fundmë i këtij sezoni!"

Tag: Ky mantel është trendi i fundmë i këtij sezoni!

Ky mantel është trendi i fundmë i këtij sezoni!

Rrobë sezoni përfundimisht është manteli nga materiali pvc! Në koleksionin e vet të këtij sezoni e kanë vendosur Tom Ford dhe Calvin Klein, mirëpo...