Tags Posts tagged with "Ky është viti më i vështirë i globit"

Tag: Ky është viti më i vështirë i globit

Ky është viti më i vështirë i globit,dielli u errësua e...

Viti 536 konsiderohet si më i keqi në historinë e njerëzimit. Kështu, nuk është 1348 me shpërthimin e murtajës dhe as 1928 me epideminë...