Tags Posts tagged with "Ky është aeroplani që do të shpëtoj shumë jetë në rast rreziku (Video)"

Tag: Ky është aeroplani që do të shpëtoj shumë jetë në rast rreziku (Video)

Ky është aeroplani që do të shpëtoj shumë jetë në rast...

Ish-inxhinier i aviacionit dhe hetuesi i aksidenteve ajrore, Vladimir Tatarenko, ka arritur të krijoi një kabinë të ndashme nga aeroplani që bart pasagjerë, e...