Tags Posts tagged with "Kush janë deputetët e Fierit ne Kuvendin e ri"

Tag: Kush janë deputetët e Fierit ne Kuvendin e ri

Kush janë deputetët e Fierit ne Kuvendin e ri

Në Fier ka përfunduar numërimi i 592 kutive dhe nga shifrat përfundimtare Partia Socialiste është kryesuese me 104,350 vota ose 57.05 % të votave....