Tags Posts tagged with "Kush janë binjaket që lanë Italinë për të joshur njëkohësisht Saimirin?"

Tag: Kush janë binjaket që lanë Italinë për të joshur njëkohësisht Saimirin?

Kush janë binjaket që lanë Italinë për të joshur njëkohësisht Saimirin?

Silvana dhe Albana janë dy motrat binjake që kanë vendosur të bëjnë për vete Saimirin, “princin e kaltër” të show-t më të ri në...