Tags Posts tagged with "kush ishte argjendari 80 vjeçar"

Tag: kush ishte argjendari 80 vjeçar

Mafia, kush ishte argjendari 80 vjeçar, trashëgimtari i Riina në Palermo

Rregullat e vjetra të mafias dhe takimi në maj   "Kjo duket të ri-lexuar- minuta me Tommaso Buscetta në strukturën dhe rregullat e Cosa Nostra", tha...