Tags Posts tagged with "Kush i fryn përplasjeve te Çameve me minoritetin grek? Kauza çame dhe pronat ne Himarë/ Nga Artur Nura"

Tag: Kush i fryn përplasjeve te Çameve me minoritetin grek? Kauza çame dhe pronat ne Himarë/ Nga Artur Nura

Kush i fryn përplasjeve te Çameve me minoritetin grek? Kauza çame...

Se fundi nga pena jo te panjohura per opinionin e gjere po nxitet nje perplasje midis Cameve dhe minoritetit grek, vecanerisht ne Himare. Ne...