Tags Posts tagged with "Kush është avokati i Saimir Tahirit. Mbrojti edhe kombëtaren shqiptare në KAS"

Tag: Kush është avokati i Saimir Tahirit. Mbrojti edhe kombëtaren shqiptare në KAS

Kush është avokati i Saimir Tahirit. Mbrojti edhe kombëtaren shqiptare në...

Saimir Tahiri ka prezantuar avokatin e tij Artan Hajdari në mbledhjen e Këshillit të Mandateve dhe Imunitetit. Artan Hajdari mbahet mend edhe si një...