Tags Posts tagged with "Kurti: Lojërat e qeveritarëve në kurrizin e qytetarit"

Tag: Kurti: Lojërat e qeveritarëve në kurrizin e qytetarit

Kurti: Lojërat e qeveritarëve në kurrizin e qytetarit

 “Tashmë është bërë udhë që kur karriges së pushtetit nisin ti lëvizin këmbët, pushtetarët na dalin me teza, veshje dhe maska demokratike a thua...