Tags Posts tagged with "Kursi i ulët euros"

Tag: Kursi i ulët euros

Kursi i ulët euros, flasin ekspertët: Shkak janë paratë me origjinë...

Përshpejtimi i nënçmimit të euros ndaj lekut me gati 5% në harkun e pesë muajve të parë të vitit dhe 8% që nga fillimi...