Tags Posts tagged with "kuratori i ekspozitës ‘rrëzon’ Auron Taren (REPLIKAT)"

Tag: kuratori i ekspozitës ‘rrëzon’ Auron Taren (REPLIKAT)

Fotoja e ‘Lasgushit’ që po bën ‘lëmsh’ rrjetin, kuratori i ekspozitës...

  Fotoja e publikuar si e Lasgush Poradecit dhe bashkëshortes Kjo foto prej disa minutash ka bërë ‘lëmsh’ rrjetin.   Është Auron Tare ai i cili ka marrë...