Tags Posts tagged with "kur u sigurua që fitoi zgjedhjet"

Tag: kur u sigurua që fitoi zgjedhjet

Akuza e fortë e medias serbe: Albin Kurti na kërkoi 22...

Fitorja e Albin Kurtit dhe deklaratat e tij të para si kryeministër i Kosovës se Serbia do të detyrohet të paguajë reparacione të...