Tags Posts tagged with "Kur shfletohen kalendarët e shpalosen datat/ Nga Azgan Haklaj"

Tag: Kur shfletohen kalendarët e shpalosen datat/ Nga Azgan Haklaj

Kur shfletohen kalendarët e shpalosen datat/ Nga Azgan Haklaj

Janari kryefjala e historisë kombëtare dhe kallzuesi i shtetit modern shqiptar. Ai flet me emrin e misionarëve të Kombit dhe ngjarjeve përcaktuese të fateve të...