Tags Posts tagged with "Kuptimi i 2021-shit sipas numerologjisë; Çfarë presim këtë vit?"

Tag: Kuptimi i 2021-shit sipas numerologjisë; Çfarë presim këtë vit?

Kuptimi i 2021-shit sipas numerologjisë; Çfarë presim këtë vit?

  Merrni 2021-shin, mblidhni shifrat e tij (2+0+2+1) dhe do të merrni 5 që në numerologji do të thotë ‘liri’. 2020-a ishte një vit fatal...