Tags Posts tagged with "Kuksiani bën trimin me policin: O të q*fsha motrën"

Tag: Kuksiani bën trimin me policin: O të q*fsha motrën

Kuksiani bën trimin me policin: O të q*fsha motrën, hajde hiqi...

Një ngjarje aspak e këndshme ka ndodhur në qendër të qytetit të Kukësit pak minuta më parë, kur dy kuksianë kanë dhunuar dhe kërcënuar...