Tags Posts tagged with "Kryetari i shoqatës “Jehona e Malësisë"

Tag: Kryetari i shoqatës “Jehona e Malësisë

Kryetari i shoqatës “Jehona e Malësisë,Vilson Sinishtaj dënon ashpër sjelljen shtazore...

Në rjetet sociale kanë qarkulluar video ku shihet se si në mënyrë shtazore policia kufitare e Malit të Zi malltreton qytetarë shqiptarë dhe të...