Tags Posts tagged with "Kryeprokurorja Arta Marku në Fier: Ta çlirojmë shoqërinë nga korrupsioni"

Tag: Kryeprokurorja Arta Marku në Fier: Ta çlirojmë shoqërinë nga korrupsioni

Kryeprokurorja Arta Marku në Fier: Ta çlirojmë shoqërinë nga korrupsioni

Prokurorja e Pergjithshme, Arta Marku ne analizen e prokurorise Fier: Prokuroria është organ i ushtrimit të ndjekjes penale dhe duhet të referojë vetëm vepra...