Tags Posts tagged with "Kriza për ushqim vazhdon dhe uria akute po rritet"

Tag: Kriza për ushqim vazhdon dhe uria akute po rritet

Kriza për ushqim vazhdon dhe uria akute po rritet

124 milion njerëz në 51 shtete kanë përjetuar nivele të larta të pasigurisë ushqimore, lajmëron raporti i ri   26 Mars 2018, Romë - Një raport...