Tags Posts tagged with "KQZ tu vendos kufitin te “thana’ partive politike"

Tag: KQZ tu vendos kufitin te “thana’ partive politike

Gerta Meta: Numërimi dhe votimi elektronik, KQZ tu vendos kufirin te...

Drejtoresha Ekzekutive e Shoqatës për Kulturë Demokratike, Gerta Meta ka reaguar lidhur me vendimin e Komisionit Qëndror të Zgjedhjeve, e cila vendosi të shtyjë...