Tags Posts tagged with "KQZ miratoi shpërndarjen e mandateve në 10 qarqe të vendit"

Tag: KQZ miratoi shpërndarjen e mandateve në 10 qarqe të vendit

KQZ miratoi shpërndarjen e mandateve në 10 qarqe të vendit

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, në mbledhjen e ditës së sotme shqyrtoi dhe miratoi projektvendimet për shpërndarjen e mandateve, në 10 qarqe të vendit, si...