Tags Posts tagged with "Kosova si dashuri dhe shpresë!/ Nga Arian Galdini"

Tag: Kosova si dashuri dhe shpresë!/ Nga Arian Galdini

Kosova si dashuri dhe shpresë!/ Nga Arian Galdini

Mbërritëm në Prishtinë, pak minuta para se të dilte Rita Ora në skenë. Si të ndërvarur nga kafeja, u ndalëm më së pari në një...