Tags Posts tagged with "Koretë do të ribashkohen"

Tag: Koretë do të ribashkohen

Një histori e re nis këtu, Koretë do të ribashkohen

Vizita historike e Kim Jong Un në Korenë Jugore, Kim Jong un dhe Moon Jae InLiderët koreanë bisedojnë për denukleariziminTakimi historik, Kim Jong-Un kalon...