Tags Posts tagged with "kopje e botoks”"

Tag: kopje e botoks”

Ekskluzive/ Befasia e adoloshentes nga Gjirokastra. Krijon dhe interpreton muzikën moderne...

“ Si më inkurajoi mjeshtër Saraçi, bashkëpunëtori dhe frymëzuesi im” NGA NERTILA SPIRI “I still love you”-Kënga e parë e 19 vjeçares nga Gjirokastra Stefani...