Tags Posts tagged with "konflikt me Merkel apo BE? Vendimi për Shqipërinë…"

Tag: konflikt me Merkel apo BE? Vendimi për Shqipërinë…

DW: Macron ka ardhur disi i fyer në Bruksel, konflikt me...

  Pavarësisht dakordësimit me Londrën për Brexit-tn, samiti i BE-së (17.- 18.10) ka ende tema të hapura si politika e personelit, financat dhe zgjerimi i...