Tags Posts tagged with "Komuniteti arbëresh në Itali promovon identitetin kulturor arbëror në Festivalin e Pulias"

Tag: Komuniteti arbëresh në Itali promovon identitetin kulturor arbëror në Festivalin e Pulias

Komuniteti arbëresh në Itali promovon identitetin kulturor arbëror në Festivalin e...

Ruajtja dhe promovimi i identitetit kulturor arbëror midis komunitetit arbëresh në Itali, ishte kryefjala e Festivalit të Pulias të organizuar në qendrën historike të...