Tags Posts tagged with "Klosi: S’do lejohet asnjë gurore në perlën e turizmit shqiptar"

Tag: Klosi: S’do lejohet asnjë gurore në perlën e turizmit shqiptar

Klosi: S’do lejohet asnjë gurore në perlën e turizmit shqiptar

  Ministria e Mjedisit dhe Turizmit është shprehur se nuk do jepet asnjë leje mjedisore që do krijojë gurore në Kolonjë, pranë “Farma Sotira”, perlës...