Tags Posts tagged with "“Kllounë”"

Tag: “Kllounë”

“Kllounë”, “majmunë” dhe emisione për botërorin në çdo fërgji televizive/ Nga...

Kllounë, majmunë dhe emisione gati në kufijtë e banales në çdo televizion kombëtar dhe lokal. Për 22 ditë rresht çdo fërgji televizive është shndërruar...