Tags Posts tagged with "Kjo nënë është hit botëror"

Tag: Kjo nënë është hit botëror

Kjo nënë është hit botëror, por kur ta shihni birin e...

Nëna Kristy Ardo, nga Arizona, me fotografitë e veta të përditshme, videot dhe këshillat është bërë inspirim dhe motivim për shumë femra – se...