Tags Posts tagged with "Kjo është përgjigja e Federatës së Zvicrës për paratë e mbledhura për dënimin e Xhakës dhe Shaqirit"

Tag: Kjo është përgjigja e Federatës së Zvicrës për paratë e mbledhura për dënimin e Xhakës dhe Shaqirit

Kjo është përgjigja e Federatës së Zvicrës për paratë e mbledhura...

Festa me shqiponjë e Granit Xhakës e Xherdan Shaqirit në golat ndaj Serbisë, kishte bërë që FIFA t’i dënojë dy yjet shqiptarë bashkë me...