Tags Posts tagged with "kjo është performanca e ‘zjarrtë’ e Robbie Williams dhe Aida Garifullina"

Tag: kjo është performanca e ‘zjarrtë’ e Robbie Williams dhe Aida Garifullina

Për ju që e humbët, kjo është performanca e ‘zjarrtë’ e...

  Robbie Williams dhe Aida Garifullina kanë hapur Kampionatin Botëror “Rusi 2018”. E padyshim nuk kishte si të mungonte një atmosferë e ‘zjarrtë’ nën performancën...