Tags Posts tagged with "Kjo është një pjesë e së vërtetës për zgjedhjet e 25 qershorit në rrethin LUSHNJE/ Nga Myslim Murrizi"

Tag: Kjo është një pjesë e së vërtetës për zgjedhjet e 25 qershorit në rrethin LUSHNJE/ Nga Myslim Murrizi

Kjo është një pjesë e së vërtetës për zgjedhjet e 25...

Meqenese KUVENDI eshte bere gati si “ DYQAN” privat djathi qe mbyllet kur ti teket pronarit dhe shitesit, e hapet pa orar, po publikoj...