Tags Posts tagged with "Kjo është aktorja e re e “O sa mirë” (Foto)"

Tag: Kjo është aktorja e re e “O sa mirë” (Foto)

Kjo është aktorja e re e “O sa mirë” (Foto)

Seriali ‘O sa mire’ do të pësojë disa ndryshime sa i përket strukturës së aktorëve. Tashmë Ema Uka dhe Xhevdet Jashari, të njohur më mirë...