Tags Posts tagged with "këta janë të ftuarit specialë të Festivalit të Këngës"

Tag: këta janë të ftuarit specialë të Festivalit të Këngës

Shqiptarë dhe të huaj, këta janë të ftuarit specialë të Festivalit...

Festivali i 56-të i Këngës në Radio Televizionin Shqiptar, pritet të ngjitë në skenë emra të njohur të muzikës shqiptare ndër vite. E kemi...