Tags Posts tagged with "këshilla për të mos u bërë idiot!"

Tag: këshilla për të mos u bërë idiot!

Letra e Umberto Ecos që bëri xhiron e botës: I dashur...

TIRANË– Dakord, kjo nuk mund të bëhet vetëm me libra dhe revista, bëhet fare mirë edhe në Internet.   I cili duhet përdorur jo vetëm për...