Tags Posts tagged with "KËRKESË PUBLIKE"

Tag: KËRKESË PUBLIKE

KËRKESË PUBLIKE, 50% E KUVENDIT TË ARDHSHËM TË JENË GRA DHE...

Komisioni i Posaçëm i Reformës Zgjedhore duhet të sanksionojë një herë e përgjithmonë vendosjen e kuotës së barabartë gjinore në politikë në Shqipëri Drejtuar:                              Bledar...