Tags Posts tagged with "këngëtarja sapo vuri vulën mbi ngjyrën që do të pushtojë vjeshtën e këtij viti"

Tag: këngëtarja sapo vuri vulën mbi ngjyrën që do të pushtojë vjeshtën e këtij viti

Si Elvana, këngëtarja sapo vuri vulën mbi ngjyrën që do të...

Sipas Institutit të Ngjyrave, Pantone, kjo vjeshtë do të mbizotërohet nga ngjyra të ngrohta dhe të ndezura. Janë gjithsej 10 nuanca, të cilat janë...