Tags Posts tagged with "Këngëtari i njohur: Nuk flas me Anxhela Peristelin"

Tag: Këngëtari i njohur: Nuk flas me Anxhela Peristelin

Këngëtari i njohur: Nuk flas me Anxhela Peristelin

Prej vitesh miq shumë të mirë dhe kanë realizuar një bashkëpunim shumë të suksesshëm së bashku me këngën "T'kam bërë të qash". Mirëpo së fundmi...