Tags Posts tagged with "Kapet në Francë drogë me vlerë 1 milion euro dhe me flamurin shqiptar"

Tag: Kapet në Francë drogë me vlerë 1 milion euro dhe me flamurin shqiptar

Kapet në Francë drogë me vlerë 1 milion euro dhe me...

Një sasi e madhe droge me vlerë 1 milion euro është sekuestruar nga policia në një banesë në Francë, ndërsa trafikantët dyshohet të jenë...