Tags Posts tagged with "kapet edukatorja ‘monstër’ në Tiranë"

Tag: kapet edukatorja ‘monstër’ në Tiranë

‘Ma lidhi fëmijën, dhe i dogji gojën me spec’, kapet edukatorja...

Asnjë prind nuk toleron dhe nuk duron qoftë edhe një shpullë ndaj fëmijës së tij. Jo më tepër siç mendohet se mund t’i ketë...