Tags Posts tagged with "Kanë pushtuar tregjet ndërkombëtare"

Tag: Kanë pushtuar tregjet ndërkombëtare

Kanë pushtuar tregjet ndërkombëtare, ja pse gështenjat e Tropojës janë aq...

Gështenjat e Tropojës janë të vetmet gështenja shqiptare që përmbushin plotësisht cilësinë e kërkuar për eksport në Itali dhe vende të tjera të Bashkimit...