Tags Posts tagged with "Kandidatja e PDIU në qarkun e Elbasanit"

Tag: Kandidatja e PDIU në qarkun e Elbasanit

Kandidatja e PDIU në qarkun e Elbasanit, Fatbardha Alimeta: Unë kam...

“Pse vendosa të kandidoj me PDIU. Ne gratë jemi gjysma e popullsisë dhe na takon të jemi në qeverisje ,na takon të menaxhojmë edhe...