Tags Posts tagged with "Kam 424 palë syze”"

Tag: Kam 424 palë syze”

Kam 424 palë syze”, kush është personazhi i njohur shqiptar që...

  Riselda Sejdia, është padyshim ndër koreografet dhe pedagoget më të famshme në Shqipëri. Ajo prej vitesh jep mësim në “Akademinë e Arteve”. Ndryshe nga ç’jemi...