Tags Posts tagged with "ka një thirrje për gjyqtarët dhe prokurorët"

Tag: ka një thirrje për gjyqtarët dhe prokurorët

Reagon Ambasada Amerikane, ka një thirrje për gjyqtarët dhe prokurorët

Në një reagim zyrtar në faqen e Facebook, Ambasada shprehet se një gjyqësor i pavarur, i përgjegjshëm dhe profesional do të jetë në dobinë...