Tags Posts tagged with "ju mund tu hiqni fuqinë të na blejnë votat! Nga Arian Galdini"

Tag: ju mund tu hiqni fuqinë të na blejnë votat! Nga Arian Galdini

Z. Hoyt Brian Yee, ne kemi fuqinë ti ndëshkojmë me votë,...

I nderuar z. Ambasador Yee, A mund tju them sinqerisht se është ndoshta një nga ditët më shpresëplota kjo e sotmja për mua dhe shumë...